Nalaganje ...
mag. Pia Valenzuela

mag. Pia Valenzuela
št.: 39710 vir: ARIS

raziskovalka – aktivna v raziskovalni organizaciji
Znanje tujih jezikov
Raziskovalna dejavnost

Koda Veda Področje Podpodročje
6.10.00  Humanistika  Filozofija   

Koda Veda Področje
H001  Humanistične vede  Filozofija 
H125  Humanistične vede  Filozofska antropologija 
Ključne besede
Aplikativna etika, filozofska antropologija, teorija emocij, filozofska psihologija, moralna psihologija
Upoš. tč.
208,7
A''
0
A'
77,39
A1/2
77,39
CI10
1
CImax
1
h10
1
A1
0,66
A3
0
Podatki za zadnjih 5 let (citati za zadnjih 10 let) na dan 19. maj 2024; A3 za obdobje 2018-2022 (posodobitev za poziv v 2023: NE)
Podatki za razpise ARIS ( 12.01.2024 – Projektni razpis, arhiv )
Bibliografski kazalci uspešnosti za izvolitev v naziv
vir: COBISS
Baza Povezani zapisi Citati Čisti citati Povprečje čistih citatov
WoS
Scopus
Izobrazba
vir: ARIS
Stopnja izobrazbe Strokovni naziv Študijska smer Fakulteta Leto
Diploma  Licenciada en Filosofia    CH Universidad de Los Andes, Instituto de Filosofia 2002 
Magisterij  Magistrica znanosti    SI Univerza v Ljubljani, Filozofska fakulteta 2014 
Doktorske disertacije in druga zaključna dela Prikaži
Pridobivanje rezultatov je v teku
vir: COBISS
Zaposlitve
vir: ARIS
Tip zaposlitve Razisk. org. Razisk. skup. Datum zaposlitve Delovno mesto Vloga Naziv
Delovno razmerje po pogodbi o zaposlitvi (50%, RD:0%)  Fakulteta za pravo in ekonomijo  Inštitut Fakultete za poslovne vede  1.11.2016  Storitev mednarodnega sodelovanja  Raziskovalec  Asistent 
Biografija
Asist. dr. Pia Valenzuela je diplomirala iz Filozofije na Universidad de los Andes (Santiago, Čile), kasneje je na Centro Internazionale di Studi Villa Balestra (Rim, Italija) študirala teološke predmete, nato je na Filozofski Fakulteti, Univerza v Ljubljani pridobila naziv magistrica znanosti iz filozofije-etike. Doktorirala je na Pontificia Università della Santa Croce (Rim, Italija) s področja etike in filozofske antropologije. Na Universidad de los Andes in Universidad Andrés Bello v Čilu ter na Centro Internazionale di Studi Villa Balestra v Rimu je bila asistentka s predmetnega področja filozofske antropologije in etike. Pred leti je učila tudi etiko kot splošni predmet za študente z različnih fakultet na Universidad de los Andes. Dr. Valenzuela se redno udeležuje znanstveno raziskovalnih konferenc širom sveta pod okriljem European Philosophical Society for the Study of Emotions (EPSSE), Societa Italiana di Psicologia Positiva (SIPP), European Network for Positive Psychology (ENPP), British Society for the History of Philosophy (BSHP), Slovene Philosophical Association (SFD), Network for Research on Morality (NRM), British Society for Phenomenology (BSP). Kot članica raziskovalne skupine “'International Law and Religion'' je pri The Erik Castren Institute (University of Helsinki, Finland) sodelovala na projektu ''Intellectual history of International Law: Religion and Empire''. Ob tem sodeluje tudi v raziskovalnih skupinah Human Flourishing in Magda Arnold's Scholars. Dr. Valenzuela sodeluje kot zunanja ocenjevalka pri znanstvenih publikacijah Frontiers in Psychology in Acta Philosophica. Poleti 2016 je začela sodelovati s Fakulteto za poslovne vede v pisarni za mednarodno sodelovanje in bila jeseni 2016 izvoljena v naziv asistentke. Na fakulteti za pravo in poslovne vede sodeluje pri predmetih Aplikativna etika in Filozofija in religija.
Zgodovina ogledov
Priljubljeno