Nalaganje ...
dr. Leo Mršić

dr. Leo Mršić
št.: 57697 vir: ARIS

raziskovalec - aktiven v raziskovalni organizaciji
Znanje tujih jezikov
Raziskovalna dejavnost

Koda Veda Področje Podpodročje
2.07.00  Tehnika  Računalništvo in informatika   
5.13.00  Družboslovje  Informacijska znanost in bibliotekarstvo   
Ključne besede
data science, data economy, advanced visualization, information technology, digital technology in business
Upoš. tč.
649,82
A''
34,57
A'
52,46
A1/2
140,46
CI10
54
CImax
10
h10
4
A1
1,87
A3
0
Podatki za zadnjih 5 let (citati za zadnjih 10 let) na dan 27. april 2024; A3 za obdobje 2018-2022 (posodobitev za poziv v 2023: NE)
Podatki za razpise ARIS ( 12.01.2024 – Projektni razpis, arhiv )
Bibliografski kazalci uspešnosti za izvolitev v naziv
vir: COBISS
Baza Povezani zapisi Citati Čisti citati Povprečje čistih citatov
WoS 16  23  22  1,38 
Scopus 29  58  53  1,83 
Doktorske disertacije in druga zaključna dela Prikaži
Pridobivanje rezultatov je v teku
vir: COBISS
Zaposlitve
vir: ARIS
Tip zaposlitve Razisk. org. Razisk. skup.
Delovno razmerje po pogodbi o zaposlitvi (15%, RD:15%)  Rudolfovo - Znanstveno in tehnološko središče Novo mesto  Center za digitalno preobrazbo 
Biografija
Manager sa višegodišnjim (20 godina) iskustvom u upravljanju tvrtkama i timovima raznih veličina (1.200+ djelatnika) te snažnom podlogom u spajanju tehničkih i poslovnih znanja s ciljem povećanja efikasnosti poslovanja. Posebno naglašene orijentacije na strategiju, planiranje i korištenje tehničkih kapaciteta, dodanu poslovnu vrijednost tih sustava te njihovo korištenje. Bogato iskustvo u pravnoj podlozi izvođenju poslovnih i prodajnih ciljeva kroz razne poslovne primjene. Nositelj diplome iz područja osiguranja katedre za vanjsku trgovinu EFZG, magisterija znanosti iz područja poslovne statistike katedre za poslovnu informatiku EFZG te doktorata iz područja statističkih modela katedre za informatologiju FFZG. Stalni sudski vještak za područja financija, računovodstva, knjigovodstva i informatike. Nositelj znanstvenog zvanja docent te nastavnog zvanja profesor visoke škole. Prodekan je za istraživanje i razvoj, voditelj AlgebraLAB istraživačkog centra i katedre za upravljanje podacima i analizu na Visokom Učilištu Algebra u Zagrebu. Nositelj više kolegija na Visokom učilištu Algebra (Elektroničko poslovanje, Digitalni podaci i marketingu, Digitalna transformacija, Disruptivne tehnologije, Vizualizacijski programski alati u marketingu), Visokoj školi financija i prava Effectus u Zagrebu (Upravljanje poslovnim rizicima) te e-Leadership Executive MBA programu (Strategic Management of Technology and Innovation, Information Systems in Modern Organizations). Aktivan u poslovnoj i EDU zajednici kao voditelj projekata, nositelj kolegija, autor knjiga, autor znanstvenih i stručnih radova, poslovni i programski direktor stručnih/znanstvenih konferencija, član organizacijskih odbora više međunarodnih konferencija. Posebno orijentiran na vrednovanje rada u međunarodnom okruženju kroz suradnju na raznim projektima iz domene primjene naprednih analitičkih metoda u poslovanju. Konzultant na projektima u regiji vezanim uz osnaživanje kapaciteta obrazovanja (MRMS, CEP). Konzultant na projektima privlačenja subvencija/sredstava iz lokalnih (HZZ) i međunarodnih investicijskih programa (Kompetentnost i razvoj). Registrirani konzultant GOPA Consulting Group Njemačka za područja poslovno savjetovanje, primjena analitičkih/statističkih metoda, analiza tržišta rada te podrška kreiranju obrazovnih politika. Znanstveni suradnik na Fakultetu za informacijske študije u Novom mestu gdje sudjeluje kao dio tima znanstvenika na projektu „Kompleksna omrežja“ (ARRS P01-0383). Član je ESCO Maintenance Committee pri Europskoj komisiji u trećem sazivu (2018.-2022.)
Nimamo soglasja raziskovalca za objavo drugih podatkov.
Zgodovina ogledov
Priljubljeno